Wood Fusion - Där teknik möter form

Wood Fusion handlar om träindustrin nu och träindustrin i framtiden. Vi kommer visa hållbara och effektiva tillverkningsprocesser, berätta om vilken styrka och tillgång den svenska träindustrin är på många olika plan. Wood Fusion äger rum 2-5 september 2014 och är en del av Trä & Teknikmässan, norra Europas ledande mötesplats för träindustrin.

Se seminarieprogram.

Wood Fusion presenteras av > >

 

Tisdag 2 sept

Hitta ditt DRÖMJOBB!

Skogsindustrins vision är att produktionen fördubblas till år 2035 och att hälften av tillväxten kommer från nya produkter. Hitta ditt framtida jobb och nya kollegor på Wood Fusion 2014.
Program 2 september

Onsdag 3 september

TRÄ 2014

Trä ger oändliga möjligheter till utveckling. En dag som tillägnas dessa möjligheter utifrån ett arkitektur och designperspektiv.
Ta del av ett program tillägnat trä som grund i både design och arkitektur.
Program 3 september

Torsdag 4 september

Stora Produktionsdagen

Nya framställningstekniker, automatisering och robotar som ersätter det goda hantverket kan låta skrämmande, men det innebär också nya möjligheter att kunna fortsätta producera vackra möbler och hus med fönster, dörrar, takstolar, golv och väggar även i framtiden.

Avslutas med:

maskinfesten 20

Fredag 5 september

MADE IN SWEDEN- för vems skull då?

Hur ska en stark blågul industri, som bygger det svenska välståndet i betydligt högre grad än såväl fordon som musik, få större uppmärksamhet och politisk respons? Hur kan vi lyfta fram branschen bättre för att alla ska förstå hur viktig den är för svensk framtid. Och hur kan vi uppmuntra ungdomar att söka sig dit?