Logistik & Transport

Logistik är en förutsättning för att vår värld ska fungera. Utan den stannar både samhället och näringslivet. Rätt planerad ger den affärsnytta och stärkt konkurrenskraft. Det är därför Logistik & Transport är en viktig mötesplats.

En gång om året träffas varuägare, akademi, experter, yrkesfolk och politik i Sveriges logistikhuvudstad Göteborg för att dela erfarenheter, göra affärer, uppdatera sig med det senaste och diskutera framtidens logistik och transportlösningar. Evenemangets hjärta är det omfattande konferensprogrammet, där de som vet mest delar med sig av sina kunskaper och bästa idéer.

Utställarlista / Besöksguide

Bilder från årets mässa och konferens

Logistik & Transportkonferensen är årets spetsigaste konferens och äger rum i samband med Logistik & Transport med Truck 19-21 maj 2015.

Kom och lyssna på våra seminarier om förpackningstrender och innovation i samband med Entreprenörsveckan i Båstad 23 juni 2015. Läs mer här >>

Se de allra senaste nyheterna från Sveriges ledande truckleverantörer och ta del av aktiviteter som seminarier och Truck-SM.

DSV

DSV

Construktor

Construktor

Elementlogic

Elementlogic

Medverkande organisationerMaskinleverantörerna  

Officiell mediapartner

Mediapartner
Transport Nytt

Specialerbjudande för dig som ska besöka Svenska Mässans mässor.
Gäller även make/maka/sambo och barn 2-11 år.

Vill du veta mer? Här kan du läsa om erbjudandet.

Svenska Mässans eget hotell, med gångavstånd till allt! På Gothia Towers finner du 1 200 rum. De flesta med en magnifik utsikt över Göteborg.

Boka rum >>

Specialpris på tågresor för dig som ska besöka Svenska Mässan.

 

Här kan du läsa den nya webbtidningen om gränsöverskridande och affärsutvecklande möten på Svenska Mässan.