Ge bort en upplevelse i julklapp

Nu har du möjlighet att förköpa biljetter till Svenska Mässans publikmässor 2014, kampanjpris t.o.m. 23 december 2013. På de olika mässorna kan du uppleva allt ifrån hundutställning och reseberättelser till segelbåtar och paddockuppvisningar. Det blir ju inte sämre av att man kan göra årets fynd hos någon av alla våra utställare!

Observera att kampanjen/erbjudandet är slut. Kampanjens sista dag var 23 december 2013.


Jul

MyDOG 3-6 januari 2014

MyDOG är Nordens största hundevenemang!

Ca 10 000 hundar och dess stolta ägare ställer ut. Lägg till spektakulära uppvisningar och en stor tillbehörsavdelning och en mängd andra aktiviteter så har du MyDOG. En mötesplats för alla hundälskare.

Mer information om MyDOG finner du på www.mydog.se


MC

MC Mässan 23-26 januari 2014

Sveriges största MC-mässa med allt inom motorcykel, scooter, moped och atv.

Missa inte vår nya cirkusshow på Scandinavium. MC Mässan är stolta över att kunna presentera en helt ny, hissnande och framför allt magisk show. Flygande motorcyklar, halsbrytande volter, osannolika balansnummer och förtrollande magi av självaste Joe Labero kommer att förvandla Scandinavium till mässans självklara höjdpunkt. Med musik, rök och dånande motorer vänder vi upp och ner på alla begrepp. Är du redo? Obs! Det krävs separat biljett till showen på Scandinavium.

Mer information om MC Mässan finner du på www.mcmassan.se


Båtmässan 1-9 februari 2014

Båtmässan visar upp allt det bästa kring båtlivet, det enkla, det exklusiva, upplevelserna, gemenskapen, allt som har med vatten och båtar att göra.

Mängder av utställare har fantastiska mässerbjudanden så det finns alla möjligheter att göra bra affärer. Båtmässan är också inspiration, vad kan jag göra med båten, var hittar jag de största fiskarna eller hur sköter jag bäst min båt. Välkommen till ett skönare liv, välkommen till Båtmässan!

Mer information om Båtmässan finner du på www.batmassan.se


EuroHorse 27 februari-2 mars 2014

Välkommen till Nordens största hästsportmässa.

Här hittar du allt för dig och din häst. Förutom ett välbesökt paddockprogram finns det ett stort antal utställare inom en rad områden: hästgårdar, utrustning, utbildning, trailer & fordon, försäkring, resor, konfektion, rasföreningar/avel/uppfödning, trav & galopp, Islandshäst och Western.

Mer information om EuroHorse finner du på www.eurohorse


TUR 21-23 mars 2014

Välkommen till Skandinaviens största resemässa! TUR går parallellt med Nordic Outdoor, och din biljett gäller för båda mässorna under publikdagarna.

Vill du få inspiration till kommande semestermål eller bara längta dig bort en stund redan på hemmaplan? Då är TUR-mässan den självklara platsen att besöka! Det erbjuds mängder av nyheter, härlig internationell stämning och inte minst en fantastisk chans att fynda resor och boende runt om i världen genom alla Deals. TUR bjuder på information om destinationer, möjlighet att smaka på världen, få tips till din nästa resa, lyssna på reseberättelser från hela världen + en massa annat.

Mer information om TUR finner du på www.tur.se


Nordic Outdoor

Nordic Outdoor 21-23 mars 2014

Ett evenemang med hög puls för den aktiva livsstilen. Nordic Outdoor går parallellt med TURs publikdagar, och din biljett gäller för båda mässorna under publikdagarna.

Klättring, vandring, löpning, moutainbike, äventyr, resor, multisport. slackline, kajak, dyk, utrustning, surf/SOP inspiration, foto, mat osv. Nordic Outdoor är skön blandning av prylar, häng och aktiviteter. Som besökare har du fri tillgång till alla aktiviteter, föreläsningar och filmvisningar. Aktiviteterna sker inne på mässområdet samt i Valhallas bassänger och i Burgårdsparken bakom mässan. Det bästa varumärkena inom outdoorbranschen är representerade för expertråd och försäljning på plats.

Mer information om Nordic Outdoor finner du på www.outdoornordic.com


Baby & Barn 28-30 mars 2014

Stor mässa för små barn.

Baby & Barn är en mötesplats för alla som planerar att skaffa barn, väntar barn eller som redan har barn. Mässans huvudfokus är att locka blivande föräldrar och föräldrar med barn upp till 6 år, men självklart finns det plats även för de äldre barnen! Baby & Barn är en samlingsplats där det finns experter att rådfråga, massor av shopping, underhållning för både stora och små samt mängder av kul aktiviteter att ta del av. Mycket känns kanske igen, men för varje år kommer det nyheter, fina erbjudanden (deals) och matnyttiga och intressanta seminarier.

Mer information om Baby & Barn finner du på www.babybarn.se