Hotell & restauranger

Gothia Towers

På Gothia Towers finner du snart 1 200 smakfullt inredda rum. De flesta med en magnifik utsikt över staden. Vi erbjuder allt från välutrustade dubbelrum till rymliga sviter. Med sköna sängar, ett brett utbud på TV, härlig hotellfrukost och allt annat du kan behöva för en angenäm vistelse hoppas vi att du kommer att trivas hos oss.

Rumsbokning

Tel: 031-750 88 10
Mail: room@gothiatowers.com

Boka hotellrum online på Gothia Towers >>

Webbplats: www.gothiatowers.com
E-post: info@gothiatowers.com
Telefon, växel: 031-750 88 00
Postadress: Box 5184, 402 26 Göteborg

Restauranger på Gothia Towers och Svenska Mässan

Heaven 23

www.heaven23.se

Incontro

www.incontro.se

West Coast

www.westcoastgbg.se

Upper House Dining

www.upperhouse.se

Festvåningar

MIX

Vid Svenska Mässans entré finns MIX – en internationell mässrestaurang som är öppen vid större mässor. På MIX har vi också lagt extra kraft på att skapa en hemtrevlig atmosfär, till exempel med en kombination av matta och trägolv som vid festarrangemang kan användas som dansgolv. MIX kan användas som festvåning för kvällsaktiviteter av olika slag och kan ta upp till 250 matgäster.
www.gothiatowers.com

Estrad

Estrad är vår huvudrestaurang där vi bland annat serverar frukost med utsikt över stadens myller och puls. Tack vare en mycket flexibel och stilren inredning är restaurangen dessutom en utmärkt plats att anordna fest på. Här finns en festvåning med allt du kan tänkas önska – barer, scener, dansgolv och en modern matsal som gjord för härliga trerättersmiddagar. Matlagningskonsten är medveten med ekologiska och närproducerade inslag. Och tack vare showkök ser man hela förloppet – från färsk råvara till färdig läckerhet, med hjälp av kockarnas skicklighet.

Estrad erbjuder ett stort antal möjligheter. Vi kan ta emot upp till 700 sittande gäster eller 900 cocktailgäster. Helt efter våra kunders önskemål anpassar och arrangerar vi till exempel temakvällar med provning av choklad, whisky eller ost, maskeradbaler, konserter, shower och bröllop. Släpp loss din fantasi och låt oss uppfylla dina drömmar.
www.gothiatowers.com

Bryggan

Tänk dig en festvåning med utsikt över stadens puls. Sitt på 1:a parkett mitt över Svenska Mässans entré med härlig utsikt över ett myllrande Korsvägen. Här har du och ditt sällskap hela stan för era fötter. En perfekt plats för cocktailpartyt, temamiddagen, vinprovningen, workshopen, samlingen inför matchen eller föreställningen. Njut av god mat och trevligt sällskap för upp till 150 sittande gäster i en händelserik miljö.
www.gothiatowers.com