ReferenserHandelsbanken

Vad: Bankett i Kongresshallen, 800 gäster
När: 12 februari 2011

"Tack för all hjälp som vi fick vid vårt event för våra 800 st anställda. Ni gav oss bästa tänkbara service och många kloka råd gällande allt från val av meny till minsta detalj med logistikschema. Vi är mycket nöjda med vårt evenemang hos Svenska Mässan!"

Handelsbanken
Ingela Sävland, VD-assistent, Regionbanken Västra Sverige

STHF, Sveriges Tandhygienistförening

Vad: Återkommande kongress som Svenska Mässan anordnar, cirka 700-800 gäster.

"Sveriges Tandhygienistförening, STHF, arrangerar årligen TandhygienistDagar och 2011 var det tredje gången som vi valde att återvända till Göteborg, Svenska Mässan och hotell Gothia Towers. Vårt koncept har haft liknade upplägg vid samtliga tillfällen, men genom ett professionellt samarbete har arrangemanget upplevts som varierat, både av deltagare och arrangör. Vi har vid dessa tillfällen presenterats mycket bra och varierade förslag gällande underhållning och catering och utbudet som erbjudits har varit stort och upplevs att det finns något för alla. Samarbetet har byggt på en helhetslösning omfattande ca 700-800 personer med både konferens med föreläsning, kaffe- och lunchpauser, utställning samt festkväll med middag och underhållning.Vi har även arrangerat mindre kongresser med ca 80-talet deltagare på Svenska Mässan och Hotel Gothia Towers till lika stor belåtenhet som ovan beskrivs.
Att samarbeta med Svenska Mässan och Hotell Gothia Towers genomsyras av hög kvalitet, positiv inställning med en mycket välfungerande logistik som gör att alla kan känna sig både trygga och nöjda. Att detta också gäller all personal, från projektledning, cateringansvarig, tekniker, servering och reception råder det ingen som helst tvekan om. Vi kan och vill gärna rekommendera Svenska Mässan och Gothia Towers!"´

Sveriges Tandhygienistförening
Margaretha Malmquist

Onstage Scandinavium

Vad: Ca 2000 bankettgäster +300 mingeltallrikar per dag
När: Arrangeras i november varje år.

"Vi på Bestseller arrangerar årligen 4 seminarier med ca 900 deltagare per tillfälle och Svenska Mässan lyckas fylla våra behov på ett mycket bra sätt. Snabb respons och de lyckas alltid leverera mat och fika även när det kommer några fler än vi tänkt. Dessutom arrangerar vi vår stora show On Stage två dagar i slutet på november där Svenska Mässan serverar en högklassig 3-rättsmeny för 1 800 personer per kväll på ett professionellt sätt."

Bestseller PR
Nicklas Östling och Carina Jogevik

Volvo

Vad: Tjänsteårsfester, ca 900 gäster per dag
När: Arrangeras i november varje år

"I över 50 år har Volvo arrangerat sin tjänsteårsfest som är en högtidens dag där vi firar alla våra anställda som arbetat på företaget i 25, 35 och 45 år. Internt kallas den "Lilla Nobelfesten" . Vi har i många år haft den här festen på Svenska Mässan som alltid serverar mycket god mat och dryck till tusen personer. Att maten dessutom är varm är en konst i sig och uppskattas av våra gäster. Det är både imponerade och underhållande att se alla servitörer samarbeta!
För oss på Volvo är det förutom gott samarbete viktigt med kvalité och flexibilitet när vi arrangerar stora evenemang vilket Svenska Mässan alltid levererar. Vi ser fram emot ytterligare många års samarbete."

AB Volvo och Volvo PV
Gunilla Sandström, Linda Hagström, Catarina Kjellberg och Lisa Jensäter

Fälth & Hässler

Vad & När: Under bokmässan varje år, ca 1600 lunchgäster på Bryggan under 4 dagar:

"Vi har arbetat tillsammans med Gothia Towers i flera år kring ett loungekoncept där Leif Mannerström har varit den som inspirerat maten.
Under fyra dagar har vi serverat en varierad och vällagad lunch till vänner och kunder under Bok & Bibliotek. Vi har kompletterat med ostronbar, whiskeyprovningar, pocketgalor mm under mässans eftermiddagar. På de få dagarna har vi fått serverat totalt ca 1600 gäster, haft riktigt kul och bemötts av profession, ett bra samarbete och ett gnisselfritt samt flexibelt genomförande. Samarbetet är vi alla förvånade över i det avseendet att vi under några lunchtimmar kan servera så många gäster och dessutom få dem att trivas. They walk in and dancing out!"

Fälth & Hässler
Anders Ekberg

Göteborgs Universitet

Vad: Doktorspromotion, ca 1600 mingelgäster och ca 650 middagsgäster.
När: Årligen återkommande arrangemang.

"Göteborgs universitets årliga doktorspromotion är stort event med ca 1 600 mingelgäster och ca 650 middagsgäster. Svenska Mässan gör ett förstklassigt arbete i allt från planering av menyn till serveringen av fantastisk mat. Det är ett stort nöje att samarbeta med kunnig och tillmötesgående personal. På själva banketten kan vi luta oss tillbaka och bara njuta av en välarrangerad festupplevelse".

Göteborgs Universitet
Catharina Axelzon Popovic

Grant Thorntons

Vad: Konferens under 7 dagar, 750 gäster
När: September 2010

"Vi genomförde vårt hittills mest komplexa event på Svenska Mässan och Gothia Towers i september 2010 för 750 personer i en hel vecka för en viktig kunds räkning, ett event som blev belönat med Gyllene Hjulet 2011 för bästa företagsinterna event. Vi hade inte fått det priset utan den fantastiska hjälp och service vi fick från Marcus Hagemann och hans team på Mässans event catering. Våra krav var stenhårda, och logistiken oerhört komplicerad gällande cateringen. Svenska Mässan levererade verkligen på topp samtliga dagar, och vi kan varmt rekommendera dem!"

Springconf AB
Henrik Lundqvist, Vd