Låt oss vässa din monter!

Vill du ha professionell hjälp inför mässdeltagandet?
Vi på Svenska Mässan After Sales har kreativa, högeffektiva lösningar på allt från inredningsdetaljer till monterdesign och komplett monterbyggnation.

Möbler

Med rätt designad monter utnyttjar du mässytan maximalt. En enkel skiss räcker för att våra designers vi ska färdigställa en inflyttningsklar monter till mässan – skräddarsydd för dina behov.
Har du redan en vass monter? Vi vet allt om hur man vässar den ytterligare med t ex rätta färgkombinationer och smart ljussättning.
Vi finner alltid en kostnadseffektiv lösning. I vår servicekatalog listas alla de tjänster och den utrustning du kan tänkas behöva: möbler, matta, elektronik, städning, catering och mycket mer. Allt kan direktbokas via vår Utställarservice Online.
Du kan också hyra ett färdigt monterpaket – ett bekvämt och förmånligt alternativ.
Dessutom kan vi nu erbjuda en helt ny tjänst som hjälper dig utvärdera ditt mässdeltagande.

Vänd dig till oss på Svenska Mässan After Sales! Då får du tid att koncentrera dig på det mest väsentliga: dina kunder och dina produkter.

Läs mer på www.monterservice.com

Utställarservice Online

Utställarservice Online är till för dig som utställare för att underlätta deltagandet på mässan.

Här finner du det mesta som rör mässplanering, information och beställningsformulär.

Var ute i god tid med dina beställningar!

God planering premieras.

För att du ska vara säker på att få just det du vill ha ska dina beställningar göras senast tre veckor före mässans start.

För produkter och tjänster som beställs senare debiterar vi ett pristillägg på 50 %. Vi kan då inte heller garantera att allt finns tillgängligt.